През 2003 г. двамата бяха на ръба да направят най-сериозната крачка

...
През 2003 г. двамата бяха на ръба да направят най-сериозната крачка
Коментари Харесай

Дженифър Лопес и Бен Афлек - дават ли си наистина втори шанс?

През 2003 година двамата бяха на ръба да създадат най-сериозната крачка в връзките си, само че до женитба по този начин и не се стигна. Напоследък обаче се появиха спекулации, че Бен и Дженифър изживяват още един романс, които могат да се окажат изцяло основателни. Понастоящем двамата са се отдали на отмора в Лос Анджелис, където са снимани от папараци в къщата на Лопес, пише The ​​Washington Post. Съвсем неотдавна беше и другата взаимна отмора на двойката – в първокласен ски курорт в американския щат Монтана, където артистът има лична хижа, оповестява Daily Mail. От общите им фотоси като че ли напълно ясно проличава, че желаят да предадат чувството си за наслада и на останалите.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от New York City (@starstracks1985)

Събирането на Бен и Дженифър като че ли идва в точното време и за двамата. Певицата с пуерторикански генезис неотдавна се раздели с Алекс Родригес, за който беше сгодена, а Афлек приключи връзката си с Ана де Армас. И в случай че преди се опитваха да уловят слънчевия лъч на любовта, само че той се изплъзваше някъде всред пръстите им, то в този момент наподобява, че се радват на взаимно съгласие и на пречистващата мощ на втория късмет.

Най-наблюдателните в интернет пространството откроиха и един специфичен подробност на скорошни фотосите на звездите – артистът още веднъж носи часовника, който Дженифър му подари по време на връзката им преди 17 години.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Entertainment Scoop (@entscoop)

Любовта потвърдено пътува в машина на времето и доближава до точния миг невредима. Двойката е доказателство, че всичко може да наподобява по нов и доста по-вълнуващ метод, без значение, че двама души се познават от години. И даже двамата да показват положителни другарски взаимоотношения, не е изключено най-естественото продължение на дългогодишната им мощна връзка – чистата и неподправена обич на пораснали във всяко отношение съидейници и сътрудници в " закононарушението ". Феновете им стискат палци и споделят носталгията по отминалите времена, а в това време Бен и Дженифър заобикалят коментар и употребяват най-пълноценно времето си дружно.

Да погледнем през бинокъла към полето на паметта и да си напомним историята на двойката – от момента, в който се срещнаха, до розовия елмаз, с който Афлек й предложи по-късно.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от TJV Daily Dish (@tjvdailydish)

Актьорите се срещат за първи път на снимачната площадка на сантименталната комедия Gigli ( " Трудна свалка " ). Филмът претърпя цялостен неуспех и надали някой го помни, само че друга значима вселенска задача беше изпълнена – любовта сред водещите звезди беше припламнала. По това време Джей Ло към момента е омъжена за втория си брачен партньор, танцьора Крис Джъд. Връзката си Афлек и Лопес афишират обществено скоро след развода й с Джъд.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР